avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz scara bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz scara bloc

Un proprietar isi tine vreo 12 saci de haine voluminosi pe casa scarii de mai bine de un an ,impiedicand astfel accesul locatarilor la etajele superioare.In ultima perioada a inceput sa si miroasă in zona respectiva..are si vreo 4 caini si doua pisici.Am apelat in acest sens si la politia locală care l-a amendat in privinta animalelor dar sacii tot acolo au ramas.
Va rugam sa ne indrumati carei autoritati competente sa ne adresam pentru a ne scapa de aceasta mizerie..si disconfort.
Mentionez ca restul locatarilor i-au solicitat in nenumarate randuri sa rezolve situatia..dar a invocat ca nu ar fi treaba noastra..printre injuraturi si alte invective.
Va multumim
Scuzati incadrarea..dar postarea am facut-o de pe telefon..si interfata nu e similara cu cea de pe un pc.
Rog un administrator sa o incadreze in topicul cuvenit.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2022
ovidiu59, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:59, 26 Octombrie 2022
Incercati si o plangere la ISU si una la DSP, la ISU pentru ingreunarea caii de evacuare in caz de incendiu, cutremur..., la DSP pentru ca reprezinta un risc de imbolnavire pentru locatari.

Intretinerea o plateste?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
de ce nu aruncati acei saci ?
Asta o sa fim nevoiti sa facem in cele din urma..am ezitat intrucat la cat de dezaxat este poate ne trezim si cu o plangere in sensul ca i-am aruncat zestrea cu care a venit:)

gi-jane2 a scris:

de ce nu aruncati acei saci ?


1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu are ce plangere sa faca... ca ce, i-au disparut bunurile dupa scara blocului ? pai, de cand e spatiul lui de depozitare ?
si daca face plangere, nu se intampla nimic
Initial sesizati official directia corp control din primarie
ISU nu accepta depozitarea de bunuri personale cu risc in partea comuna de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri de frana taiate de vecini gabrielvas gabrielvas Am plecat astazi cu bicicleta spre munca, cand sa franez la rosu am apasat in gol si am observat ca am ambele cabluri de frana sectionate. Sunt convins ca este ... (vezi toată discuția)
Blocarea ușii din spatele blocului mihamarin mihamarin În urmă cu câteva luni am depus sesizare la ISU, primăria de sector, primăria generală în legătură cu blocarea celei de-a doua uși din spatele ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri legale pot face ca să scap de mormanul de lucruri depozitate de vecini pe peretele meu din spațiul comun? Miron A Miron A Ce demersuri legale, \"pașnice\" și tot odată eficiente pot face in privința \"spațiului comun\", concret e vorba de un imobil cu garsoniere, eu sunt ... (vezi toată discuția)