avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Locuim la curte mai mulți membri ai ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Locuim la curte mai mulți membri ai familiei și ...

Buna ziua! Locuim la curte mai mulți membri ai familiei și concubini. Mai exact: mama și două fete ,acestea fiind fiecare în concubinaj. Acestea fiind spuse,va rog să mă ajutați privitor la modalitatea de a plati factura la energie electrică( trei familii cca 750 kw/ luna) daca se poate chiar la tariful pe care îl avem astazi1leu/kw/h
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:54, 1 Noiembrie 2022
Solutie ar fi sa separati consumul de energie electrica pe grupe de consumatori. Costurile nu sunt mici, dar in final, cum pretul energiei elecrice este in continua crestere, puteti sa iesiti in castig.
O alta solutie ar fi sa impartiti totalul de plata la numarul de persoane din locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract? stanceni stanceni Buna ziua! Am si eu o rugaminte...societatea mea a amaplasat niste antene pe casa unui particular si ii platesc acestuia lunar contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Impartire procentuala spatiu comun Marcel_Savu Marcel_Savu Sunt proprietarul unui apartament de 2 camere intr-un bloc nou cu o singura scara si parcare subterana. Problema este ca la intocmirea documentatiei blocului ... (vezi toată discuția)
Utilizare elevator pe baza de acces card AdrianPrd AdrianPrd Buna seara! In situatia in care se doreste schimbarea accesului la elevatorul unui bloc, pe baza de cartela , astfel fiind utilizabil numai de catre ... (vezi toată discuția)