avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta ...

Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to skull. Imi trmiteau in cap vocile a inca vrei patru persoane 24 cu 7 si inca o mai fac. De aproape doi ani au inceput sa ma atace astea din tara sau din alta tara aproape in fiecare zi cand incerc sa dorm. Aud in cap ca o pocnitura apoi incep sa am spasme in umar care nu imi trec decat daca ma ridic din pat. Cate o data trebuie sa fac asta si de cateva ori pe noapte. Am deschis un proces si vreau sa dau in judecata o parte din institutiile statului. Fostul avocat mi-a dat in judecata doar statul roiman prin ministerul de finante. Eu am facut cerere de mofificare a cererii de chemare in judecata si astept acum sa imi introduca in proces si celelalte institutii vinovate. Intrebarea mea este: Conform legii de la cine trebuie sa cer ajutoir ca sa imi blocheze semnalul si atacurile? Asta fiind radio telepatie cred ca sunt folosite frecvente radio intre 0 hz si cativa hz/khz iar pentru a bloca o sa imi trebuiasca o locuinta izolata ermetic cu mu-metal. Pana acum am facut plangere la: parchetul militar, politia Roman, tribunalul militar, diicot, petitie la fosta conducere a municipilului Roman, Isu Neamt (care si-a declinat competenta). Urmand articolele furnizate de ISU am mai gasit si CNCAN Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare pe care urmeaza sa o contactez. Deci conform legilor la care institutie trebuie eu sa cer ajutor? Vreau sa stiu sigur si daca puteti sa imi indicati legea si articolul pentru ca apoi sa ii pot da in judecata daca nu imi ofera ajutor si protectie.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:46, 2 Noiembrie 2022
Salut! In cazul tau institutia la care trebuie sa te adresezi e spitalul de psihiatrie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, daca mergeti la psihiatru, rezolvati mai multe probleme, influenta telepatica asupra dvs inceteaza, nu va veti mai trezi noaptea si nu va mai fi nevoie nici sa faceti plangeri pe la toate institutiile statului.
Nu trebuia sa stati sa va chinuiti atata timp.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Stergetile instigatorilor astora doi postarile ca sa pot primi un raspuns pentru ca de obicei la topicurile cu multe reply-uri nu se mai raspund la ele fiindca se considera ca s-a angajat un avocat in solutionare. Aici e un forum juridic si nu are ce sa caute astfel de postari. Nu am venit eu aici ca sa imi puna ei diagnostic. Am nevoie de un raspouns la o problema juridica.
Vad ca ati fost internat la psihiatrie la roman, pacat ca nu v-au dat de cap.
Nu o sa rezolvati nimic, niciodata cu plângerile nici penale, nici civile ca probleme sunt doar la dvs în cap.
Incercati sa va puneti mintea in ordine ca o sa moara mama, nu aveti niciun venit , pe frate nu il doare de dvs si o sa va chinuie vocile si telepatia si whatever pana muriti.
Daca tot e sa consumati resurse banesti ale statului, concentrati-le in ce priveste sănătatea, sa obtineti si un certificat de încadrare in grad de handicap, ca daune morale nu o sa obtineti in veci.
Cand va mai vin idei de judecata sa cereti daune, mai recititi mesajul asta - in veci nu o sa obtineti daune si nu o sa rezolvati nimic, niciodată cu plângerile facute si cele pe care intenționați sa le faceti.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
Tu te crezi in 1900 toamna? Adica tu imi spui sa ma duc la psihiatrie sa ma declar nebun ca poate ma lase teroristii in pace., sa ma izolez de societate sa imi i-au adio de la a-mi intemeia o familie Nu stii ce vorbesti, problemele mele le au si altii si daca nu mi le rezolv eu nu si le rezolva nici ceilalti plus ca am si probleme cardiace iar medicamentele care se dau la psihiatrie sunt interzise celor cu asfel de afectiuni. Sfatul asta sa il urmezi tu si sa il recomanzi copiilor tai. in eventualitatea in care vor recunoaste ca sunt hartuiti prin voice to skull!

gi-jane2 a scris:

Da, daca mergeti la psihiatru, rezolvati mai multe probleme, influenta telepatica asupra dvs inceteaza, nu va veti mai trezi noaptea si nu va mai fi nevoie nici sa faceti plangeri pe la toate institutiile statului.
Nu trebuia sa stati sa va chinuiti atata timp.


Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
utilizator16eu, utilizator

Alte discuții în legătură

Am facut o petitie la cncan iar acestea nu mi-au solutionat-o, ... utilizator16eu utilizator16eu Am facut o petitie la CNCAN iar acestea nu mi-au solutionat-o, mi-au raspuns ca nu e de competenta lor cand de fapt este. Eu sunt din orasul Roman judetul ... (vezi toată discuția)
Când poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu? euaceeasi euaceeasi Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori. Initial urmasii au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Substante periculoase sau radioactive? elenadeverde elenadeverde Va rog sa-mi spuneti daca urmatoarele substante sunt incadrate ca substante toxice si periculoase sau radioactive: Acetat de uranil sau uraniu, azotat de ... (vezi toată discuția)