avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta ...

Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to skull. Imi trmiteau in cap vocile a inca vrei patru persoane 24 cu 7 si inca o mai fac. De aproape doi ani au inceput sa ma atace astea din tara sau din alta tara aproape in fiecare zi cand incerc sa dorm. Aud in cap ca o pocnitura apoi incep sa am spasme in umar care nu imi trec decat daca ma ridic din pat. Cate o data trebuie sa fac asta si de cateva ori pe noapte. Am deschis un proces si vreau sa dau in judecata o parte din institutiile statului. Fostul avocat mi-a dat in judecata doar statul roiman prin ministerul de finante. Eu am facut cerere de mofificare a cererii de chemare in judecata si astept acum sa imi introduca in proces si celelalte institutii vinovate. Intrebarea mea este: Conform legii de la cine trebuie sa cer ajutoir ca sa imi blocheze semnalul si atacurile? Asta fiind radio telepatie cred ca sunt folosite frecvente radio intre 0 hz si cativa hz/khz iar pentru a bloca o sa imi trebuiasca o locuinta izolata ermetic cu mu-metal. Pana acum am facut plangere la: parchetul militar, politia Roman, tribunalul militar, diicot, petitie la fosta conducere a municipilului Roman, Isu Neamt (care si-a declinat competenta). Urmand articolele furnizate de ISU am mai gasit si CNCAN Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare pe care urmeaza sa o contactez. Deci conform legilor la care institutie trebuie eu sa cer ajutor? Vreau sa stiu sigur si daca puteti sa imi indicati legea si articolul pentru ca apoi sa ii pot da in judecata daca nu imi ofera ajutor si protectie.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:46, 2 Noiembrie 2022
Din moment ce autoritatile nu i-au oprit inca pe cei care ma ataca am nevoie sa stiu ce alta autoritate este obligata prin lege sa imi ofere protectie adica sa ma mute intr-o locuinta izolata ermetic cu mu-metal pentru a bloca frecventele joase 0 hz - 1 khz.. ISU Neamt si-a declinat competenta invocand niste legi legea 111/199 H.G.R,. legea 1492/2004 si legea H.G.R. 557/2016 Le-am citit dar nu stiu sigur unde trebuie sa trimit petitie. E cumva CNCAN Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare ? Ar mai fi si situatia in care mi-au fost implantate nanochip-uri dar nu cred ca ma puteti ajuta sa imi spuneti unde pot cere ajutior ca sa vada daca chiar sunt prezente si sa mi le dezactiveze/scoata. Presupun ca nici nu esista in Romania un astfel de centru. Am fost facut ca un fel de X-MAN cand merg pe strada imi aud oameni gandurile.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Opinia mea este ca mai intai sa indicati dvs. in mod concret in ce consta acest ajutor si protectie pe care il solicitati.

Adica folosirea expresiei ”ajutor si protectie” este ceva foarte general.

Trebuie sa pecizati in mod concret ce tip de ajutor si ce tip de protectie doriti.

In functie de aceasta clarificare/precizare se vor putea identifica exact care este autoritatea statului ce trebuie sa vi-l ofere. Astfel veti sti exact cu cine sa va judecati.

utilizator16eu a scris:

l pentru ca apoi sa ii pot da in judecata daca nu imi ofera ajutor si protectie.



1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar la un SPITAL de psihiatrie puteți găsi liniște și protecție. Sunt medicamente de ultimă generație eficiente pentru acest fel de simptome care vă chinuie.

Altă alternativă nu aveți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu mai sariti la beregata celor ce vor sa va ajute, nu va vrea nimeni raul ca nu are de ce, nimeni nu are vreun interes.
Pe forum sa fiti civilizat, daca vreti sa postati si sa respectati sau sa ignorati pe cei ce va raspund daca nu va convine un raspuns.
Pe forum nu ne tutuim, nu scriem cu majuscule si nu ne certam.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o petitie la cncan iar acestea nu mi-au solutionat-o, ... utilizator16eu utilizator16eu Am facut o petitie la CNCAN iar acestea nu mi-au solutionat-o, mi-au raspuns ca nu e de competenta lor cand de fapt este. Eu sunt din orasul Roman judetul ... (vezi toată discuția)
Când poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu? euaceeasi euaceeasi Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori. Initial urmasii au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Substante periculoase sau radioactive? elenadeverde elenadeverde Va rog sa-mi spuneti daca urmatoarele substante sunt incadrate ca substante toxice si periculoase sau radioactive: Acetat de uranil sau uraniu, azotat de ... (vezi toată discuția)