avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua calculul apei in condominiu se face dupa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua calculul apei in condominiu se face dupa anexa nr. ...

buna ziua
calculul apei in condominiu se face dupa anexa nr. 12-norme metodologice de facturare (legea 51/2006)?
noi in bloc avem si contorizati si la pausal se poate lua o hotarare in adunarea generala sau de catre comitet pentru stabilirea unui coeficient la cei contorizati si la cei la pausal pentru calculul apei calde decat cel prevazut in lege?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:06, 5 Noiembrie 2022
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa dispuna hotarari contrare dispozitiilor legale in vigoare
Exista normative care prevad valorile consum in system pausal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire consum apa calda bloc mixt- contorizat partial eugen82 eugen82 as dori sa ma lamuresc cum anume se distribuie consumul de apa calda intr-un bloc in care doar 10% din apartamente au contoare, restul nu; unii comunica ... (vezi toată discuția)
Impartire diferente consum apa andrei_70 andrei_70 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim diferentele de ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal Anca07 Anca07 S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)