avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Codul Cor 143903 este cu studii superioare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Codul Cor 143903 este cu studii superioare , se ia ...

Buna ziua ! Codul Cor 143903 este cu studii superioare , se ia in calcul la calcularea vechimii in studii superioare pentru un economist ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 8 Noiembrie 2022
Deși noua clasificare COR – ISCO 08 nu mai face referire la nivelul de studii necesar, acesta se ia în considerare prin corelarea cu cel stabilit pentru ocupațiile prevăzute în clasificarea anterioară COR ISCO 88
[ link extern ] /

I s-a cerut la ocuparea postului studii economice superioare?
Eu am studii superioare economice , vreau sa fiu incadrata pe studii superioare pentru vechime in studii superioare . Acest cod Cor se ia in calcul la studii superioare sau nu ? In fisa postului se poate specifica ca necesita studii superioare, iar activitatile intreprinse contin si atributii de contabilitate.

Cornel Vasile a scris:

Deși noua clasificare COR – ISCO 08 nu mai face referire la nivelul de studii necesar, acesta se ia în considerare prin corelarea cu cel stabilit pentru ocupațiile prevăzute în clasificarea anterioară COR ISCO 88
[ link extern ] /

I s-a cerut la ocuparea postului studii economice superioare?

Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
Mihaela Ina T, utilizator
În fisa postului scrie studii superioare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi puteti spune ce nivel de studii pot alege in ... juridic logitrans-romania.com juridic logitrans-romania.com Buna ziua ! Imi puteti spune ce nivel de studii pot alege in reges online pt COD COR Controler financiar - cod 121121 ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod cor pentru angajarea unui minor de 16 ani ain ain Buna ziua. Va rog frumos sa ma indrumati in legatura cu un cod COR pe care sa l folosesc pentru angajarea unui minor, 16 ani impliniti. Pot folosi codul ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului cu studii medii in studii superiare corbi corbi Lucrez la intr-o companie de stat de 8 ani, fiind incadrat in functia de tehnoredactor pr.I. Acum 4 ani am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri ... (vezi toată discuția)