avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contructie ridicata in curtea comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contructie ridicata in curtea comuna

buna ziua, as dori sa stiu daca se poate ca unul din vecini sa construiasca o bucatarie in curtea comuna a unui imobil. El zice ca a cerut de la Primarie extindere, si ne oblige sa ne demolam boxa construita pe acel teren. Eu stiam ca fiind curte comuna nu are drept sa construiasca, ar trebui sa iasa din indiviziune inainte, pentru ca suntem 10 locatari proprietari in curte, si ar trebui sa aiba si acordul nostru.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:03, 8 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba despre parte comuna,legal ar trebui sa existe acordul tuturor locatarilor
Verificati situatia direct la serviciul urbanism din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism si oug 7/2011 andreea_ec andreea_ec Buna ziua! Am un teren de 650 mp intravilan in Iasi pe care vreau sa imi construiesc o casa P+M. Pe acest teren este o casa batraneasca. Mentionez ca zona ... (vezi toată discuția)
Legea privind distanta intre case construite Eva Vigh Eva Vigh Buna ziua. In vecini era o casa veche construita pe linie cu stresina in curtea noastra.Acum s-a demolat pana la fundatie, dorind sa se construiasca tot acolo ... (vezi toată discuția)
Dreptul de teren din preajma blocului dragosb1 dragosb1 Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare: Suntem o asociatie de proprietari din Iasi si avem o nelamurire. Pe titlul de proprietate (eliberat in 1977-data ... (vezi toată discuția)