avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa mediu pt ambalaje activitate magazin online cf ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa mediu pt ambalaje activitate magazin online cf legea 249/2015

Buna ziua
In privinta taxei de mediu pentru ambalajele introduse pe piata am o nelamurire. Am un mic magazin in care vand online camasi de noapte/lenjerie dama. Produsele achizitionate din UE vin fiecare ambalat in cutie individuala. Apoi comenzile sunt trimise clientilor mei in diverse cutii de curierat achizitionate local.
In declaratia de mediu trebuiesc declarate cutiile individuale cu care vin lenjeriile de la producator dar si cutiile de curierat in care trimit articolele clientilor mei? Sau acestea din urma nu trebuiesc incluse de catre mine, find puse in piata de catre cel de la care cumpar cutiile de curierat?
Marturisesc ca am aflat tarziu de aceasta taxa, am o activitate de cateva luni de la inceputul anului dar inca nu am completat aceasta declaratie, nici o activitate extraordinara nu am avut... 30-40 produse pe luna... am facut un calcul la 5-6kg de carton/luna... pot completa o declaratie pentru toata activitatea din acest an de pana acum?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
nicola81, utilizator

Alte discuții în legătură

Raportare ambalaje la fondul de mediu radulescuflore radulescuflore Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la raportarea ambalajelor introduse pe piata: - daca achizitionez paleti de lemn de la o firma producatoare din ... (vezi toată discuția)
Declaratii afm laurastef89 laurastef89 Buna ziua, am rugamintea sa imi oferiti cateva informatii cu privire la obligativitatea declararii ambalajelor in urmatoarea situatie: Avem 2 firme: -firma ... (vezi toată discuția)
Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)