ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Este ilegal sa ai un far de ceata defect? Mai bine zis, e penalizabil? Am fost oprit pentru lipsa unui far de ceață (față) si apoi cautat pentru toate lucrurile obligatorii (trusa, extinctor, etc- care erau conforme) si mi-a spus ca data viitoare imi va lua talonul daca nu repar farul de ceață. E amenintarea aceasta una fondată?
~ final discuție ~
 Bastiahos	                   

Din 25.05.2018, art. 101, alin. 1 pct. 11 spune că se sancționează, cu clasa a treia de sancțiuni, deficiențele majore ale sistemului de iluminare. Nu am ... (vezi toată discuția)
	                    Bastiahos	                   

Din 25.05.2018, art. 101, alin. 1 pct. 11 spune că se sancționează, cu clasa a treia de sancțiuni, deficiențele majore ale sistemului de iluminare. Nu am ... (vezi toată discuția)

galeriu90	                   

Bună ziua, mi s a reținut talonul pentru ca nu îmi mergea un bec pe poziție, întrebarea e următoare, eu sunt în Bistrița, iar județul de reședință ... (vezi toată discuția)
	                    galeriu90	                   

Bună ziua, mi s a reținut talonul pentru ca nu îmi mergea un bec pe poziție, întrebarea e următoare, eu sunt în Bistrița, iar județul de reședință ... (vezi toată discuția)

Mircea Muntean	                   

Vă rog să mă ajutați cu privire la art.101 al.11 dîn OUG 195/2002 , adică ce se înțelege prin deficiente majore la sistemul de iluminare si cine are ... (vezi toată discuția)
	                    Mircea Muntean	                   

Vă rog să mă ajutați cu privire la art.101 al.11 dîn OUG 195/2002 , adică ce se înțelege prin deficiente majore la sistemul de iluminare si cine are ... (vezi toată discuția)