avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu rugamintea de a ne sfatui cum sa procedam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu rugamintea de a ne sfatui cum sa procedam pentru a solicita ...

Am si eu rugamintea de a ne sfatui cum sa procedam pentru a solicita trimiterea dosarului nostru de succesiune in instanta in conditiile in care doi dintre cei 12 mostenitori nu sunt de acord. Se poate opune notarul?
Cel mai recent răspuns: Tamcor , utilizator 04:17, 16 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate opune notarul, din contra el nu va putea solutiona succesiunea daca părţile nu sunt de acord. Puteţi soluţiona litigiul pe cale judecătorească.
Va multumesc mult pentru raspuns, Domnul Croitoru. In cazul nostru doi dintre cei 12 mostenitori nu sunt de acord cu trimiterea dosarului in instanta. Noi, ceilalti zece deschidem mai intai actiune la tribunal, sau solicitam notara sa faca nota de incheiere si doar apoi putem deschide actiunea ? Notara nu ne raspunde la solicitarile scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune deschisa de copii? ana*maria ana*maria buna ziua. as avea o mare rugaminte, daca ma puteti lamuri in urmatorul caz: bunica mea a decedat de curand, a ramas bunicul meu si 2 fete, si au venit ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor Luca Dorina Luca Dorina Buna seara, Am o mare nedumerire de ordin juridic. Pe scurt, in urma decesului bunicilor a ramas o mostenire ce consta intr-o suprafata de teren extravilan ... (vezi toată discuția)
Succesiune succesiva magda popescu magda popescu Buna ziua! Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. T.I. a cumparat in 1947 un teren de 200 m in Bucuresti, pe numele lui desi era destinat fiicei lui. ... (vezi toată discuția)