avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie la un dosar de executare din 2017 pt amenzi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie la un dosar de executare din 2017 pt amenzi din 2009

Am primit o recomandata ce contine o somatie la un dosar de executare din 2017 pentru trei amenzi PMB primite in 2009, 2010 si 2012.
La vremea aceea stiu ca s-au achitat amenzile, doar ca, evident, nu mai gasesc chitantele.
Am avut nevoie de un certificat fiscal care nu se elibera daca nu plateam datoriile.
Ce ar trebui sa fac tinand cont ca au trecut cativa ani?

Precizez ca suma este de 300 de lei, iar somatia este de la serviciul executari silite a unei primarii din provincie.
Multumesc.
Buna ziua,

Formulati o contestatie la executare in termen de 15 zile si invocati plata amenzilor sau prescriptia dreptului material la actiune in vederea recuperarii acestora.

Va aduc la cunostinta ca in lipsa formularii contestatiei la executare nu se vor mai putea invoca aspecte in vederea anularii somatiei.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu amezi circulatie busuyoc busuyoc Buna ziua, Pe 26.09.2014 am primit o scrisoare recomandata de la primaria unde sunt domiciliat (comuna Naruja, judetul Vrancea) ce continea o somatie si un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. am primit o scrisoare de instiintare de la o societate ... page_rrr page_rrr buna ziua.. am primit o scrisoare de instiintare de la o societate de recuperari ca as mai avea ceva de plata la un dosar deschis de acestia in 2017 , pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executarea silita Buddy Buddy Buna ziua Ma vad pus in situatia de a va cere ajutorul, desi nu as fi vrut niciodata sa ajung aici :-)) Tatal meu a cumparat o rovinieta auto pentru un ... (vezi toată discuția)