avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident iesire cu spatele din parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident iesire cu spatele din parcare

Am parcat pe locurile marcate pe trotuar langa scoala unde las copilul si la iesire m-am asigurat ca masinile sunt oprite de pe sensul de mers si am dat cu spatele. Am lovit o duba care voia sa intoarca si a aparut brusc in spatele meu pe care nu am vazut-o. Cred ca duba a taiat o linie continua, desi nu e marcata imi aduc aminte ca acolo era o linie continua.
Intrebarea mea este cine e vinovat in acest caz?
Cel mai recent răspuns: victorh , utilizator 15:32, 19 Noiembrie 2022
Am fost la politie, m-au lamurit ca e vina mea indiferent de alti factori sau cine are dreptate. Chiar daca legea e idioata, asa e legea. Pot sa-i fac reclamatie si o sa-l amendeze si ii iau puncte si asta e. Prefer sa fac amiabila si sa nu-mi mai bat capul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere in intersectie semaforizata - accident ceciortan ceciortan Stimate Doamne, Domni, am un gust foarte amar in legatura cu reglementarea pe cale amiabila a unui accident soldat, desigur cu pagune materiale. In fapt, tatal ... (vezi toată discuția)
Accident auto, stabilire vinovat Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , nu stiu exact ce sa fac , azi am discutat cu un avocat maine vom merge sa facem acte si apoi vom merge sa vedem dosarul. Ok , deci... Am avut un ... (vezi toată discuția)
Accident în intersecție cu linie continuă: am virat doar după ce m-am asigurat, dar am fost lovit de o dubă venită din spate. este sau nu culpă comună? andras csilla andras csilla buna seara am o intrebare, am avut un accident in mai, la o intersectie, unde eu viram spre stanga. Am semnalizat din timp ce inseamna ca aproximativ de la o ... (vezi toată discuția)