avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... GREVA PARINTI SCOALA CU TELEVIZIUNE Buna ziua, Pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

GREVA PARINTI SCOALA CU TELEVIZIUNE Buna ziua, Pentru a protesta ...

GREVA PARINTI SCOALA CU TELEVIZIUNE

Buna ziua,
Pentru a protesta fata de abuzurile pe care un copil cu CES care agreseaza ceilalti copii din clasa dar care este "protejat de lege" ca are CES parintii vor sa faca un fel de "GREVA". Sa nu mai duca copiii la scoala intr-o zi si sa vina parintii in fata scolii, impreuna cu televiziunea, pentru a apara drepturile egale ale copiilor..

1. Este legal acest lucru? Vor fi maxim 20 de parinti
2. Trebuie depusa vreo informare la scoala, primarie, politie sau alta institutie?

Va multumesc!


Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:15, 19 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să luați aprobare de la Primărie pentru ca protestul să fie legal.
Dar puteți protesta și spontan, neautorizat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
Dapix, utilizator
Nu știu cât rezolva greva și televiziunea trebuie sa semnați un memoriu către inspectorat ,Minister prin care sa relatati situația și sa cereți un profesor , intinerant"nu știu exact cum se numeste dar care vine la ore în sprijinul invatatorului/profesorului de clasa și se ocupa de copilul problema...
Eu in prima faza as informa in scris, semnata de toti parintii, conducerea scolii si inspectoratul ca la urmatorul eveniment nu o sa mai trimitem copii la scoala si in locul lor o sa vina un reprezentant al lor ( parinte/bunic...) care sa asiste la ora in locul copilului.
Plus eventuala amenintare cu televiziunea...
Va multumesc
Va multumesc,

Copilul are profesor itinerant de 2 luni de zile dar in prezenta profesorului intinerant a agresat o fetita. Parintii fetei au sesizat scoala in scris, in urma sesizarii s-au dispuns niste masuri de a aduce parintii un contract cu o firma specializata de psihologie care sa ii asigure un insotitor specializat, dar a trecut o saptamana si parintii nu au adus acel contract. Copilul vine insotit de mama lui la scoala.
Scoala a sesizat inspectoratul care va veni maine la scoala, dar din cate am inteles de cele mai multe ori inspectoratele favorizeaza copiii cu CES.
Revin maine cu raspunsul inspectoratului.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pot avea vreo problemă dpdv legal în cazul în ... danuta_niculescu danuta_niculescu Bună ziua! Pot avea vreo problemă dpdv legal în cazul în care câinele meu a ieșit din curte și a omorât pisica unor vecini aflată și ea tot pe ... (vezi toată discuția)
Oferta de imprumut dispunem de capital care va fi folosit pentru ... 8marieanne@gmail.com 8marieanne@gmail.com Oferta de imprumut Dispunem de capital care va fi folosit pentru acordarea de credite individuale pe termen scurt si lung de la 2.000 € la 1.000.000 € ... (vezi toată discuția)
Oferta de imprumut 8marieanne@gmail.com 8marieanne@gmail.com Oferta de imprumut intre persoane serioase si rapide in 48 de ore. Dispunem de capital care va fi folosit pentru acordarea de credite individuale pe termen ... (vezi toată discuția)