avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Completare declaratie tip model 3
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Completare declaratie tip model 3

Buna seara,

In cazul in care o societate doreste schimbarea sediului social si are deja autorizate o serie de coduri CAEN la sediul secundar/punctele de lucru, in cadrul declaratiei tip model 3 trebuie mentionate din nou codurile caen deja autorizate de la sediul secundar/punctele de lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
Chesnoiu Georgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 07:57, 17 Noiembrie 2022
Buna ziua.

Nu.
Trebuie completata doar rubrica pt noul sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Autorizare s.r.l. la registrul comertului bea_foris bea_foris Buna ziua, o societate si-a schimbat sediul, ca urmare a trebuit sa depune Declaratia pentru autorizarea activitatilor la noul sediu. Noul sediu este in alt ... (vezi toată discuția)