avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare teren concesionat în vederea construirii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare teren concesionat în vederea construirii unui balcon

Bună ziua!

Vă rog să mă lămuriți cu o situație - este corect ca o UAT să vândă unui concesionar terenul de sub un balcon construit la parterul unui bloc, sau este mai just ca acest teren să rămână concesionat și în proprietatea UAT-ului, ținând cont că este amplasat pe domeniul privat al UAT-ului? Știu că terenurile din domeniul privat se pot vinde, însă consider că situația este mai delicată în cazul balcoanelor construite la parter....

Rog un răspuns dpdv juridic/urbanistic. Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Desi am toate autorizatiile (urbanism, electrica, gaze, etc) consiliul local nu a votat ptr concesionare teren domeniu privat, necesar construirii unui balcon catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu ce sa fac motiv pentru care am apelat la dumneavoastra, poate sunt oameni care au trecut prin aceeasi situatie ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)
Balcon sub balcoane existente proiectareconstructii2007 proiectareconstructii2007 Buna seara! As dori un raspuns avizat la urmatoarea problema: este normal ca primaria sa ceara concesionarea terenului de catre beneficiar in cazul cand acesta ... (vezi toată discuția)