avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua!Dacă într-o instituție publică ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua!Dacă într-o instituție publică secretarul refuză ...

Bună ziua!Dacă într-o instituție publică secretarul refuză să îmi dea număr de înregistrare pentru un referat/cerere unde pot face plângere și cum pot să o înregistrez?Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:48, 21 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O trimiteți prin poștă cu confirmare de primire. Sesizările împotriva activității secretarului general al localității se fac la Prefectura județului respectiv - comisia de disciplină pentru secretarii UAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca un referat sa fie refuzat la inregistrare de catre secretara unei institutii publice? oanaportar oanaportar Probleme in legatura cu circuitul documentelor intr-o institutie publica: - directorul spune ca la Secretariat se pot inregistra doar Cereri, nu si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am depus o plangere impotriva unui avocat la comisia ... 4Mic 4Mic Buna ziua . Am depus o plangere impotriva unui avocat la comisia de disciplina acum 2 luni . Din pacate nimeni nu m-a contactat , Am sunat si am cerut numar ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)