avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am castigat in instanta o hotarare impotriva ANAF, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am castigat in instanta o hotarare impotriva ANAF, hotarare care ...

Am castigat in instanta o hotarare impotriva ANAF, hotarare care obliga ANAF sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Desi am trimis din iunie 2022 solicitare de restituire a sumei conform hotararii, ANAF nici pana la aceasta data - peste 80 zile lucratoare - nu a achitat obligatia de plata in contul meu. Pot executa silit ANAF, cu ajutorul unui executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:39, 9 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fost mare sumă? La o suma mică e posibil sa nu se bage nimeni. Ați încercat să vă interesați daca poate fi compensat cu ceva, ceea ce urmează să plătiți Dvs in viitorul apropiat?
Am primit raspunsul de la ANAF, in ianuarie 2023, ca suma castigata de catre mine in instanta a fost compensata din obligatia de plata a unor cheltuieli de judecata in acelasi Dosar pe care l-am castigat impotriva ANAF.... O mare bataie de joc!
nu inteleg, cu ce au compensat ? ce ce cheltuieli de judecata aveau tot ei de platit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .eu am avut un proces cu ceo , pentru am elibera o ... dodorel62 dodorel62 Buna seara .Eu am avut un proces cu CEO , pentru am elibera o adeverinta si am avut castig de cauza . Nu a mai facut CEO , contestatie si hotararea a devenit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am avut un proces cu ceo , pentru am elibera o ... dodorel62 dodorel62 Buna seara .Eu am avut un proces cu CEO , pentru am elibera o adeverinta si am avut castig de cauza . Nu a mai facut CEO , contestatie si hotararea a devenit ... (vezi toată discuția)
Executare MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Intr un dosar de incuviintare executare silita s a dat urmatoarea solutie de catre judecatorie. Admite cererea formulată de Biroul Executorului ... (vezi toată discuția)