avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna dimineața, Pentru înregistrarea unui teren la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna dimineața, Pentru înregistrarea unui teren la primărie ...

Buna dimineața,

Pentru înregistrarea unui teren la primărie trebuie depus extrasul C.F. actualizat sau pot depune și unul mai vechi?
Si daca puteți sa mi prezentați cadrul legal, va rog!
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:38, 22 Noiembrie 2022
``Codul de verificare este valabil 30 de zile calendaristice de la momentul generării documentului.`` - nota care se afla la antetul unui extras cf comandat online. De aici trageti concluziile dumneavoastra.
Pana la urma este 20 de lei un Extras CF nu e un capat de lume. Puteti comanda de pe epay.ancpi.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate intabulare si inscriere in cartea funciara din 2003 Hellad Hellad Buna seara. Proprietarii unui apartament care au facut intabularea si inscrierea in cartea funciara in 2003 pot folosi acest document pentru vanzarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Buna,detin un teren cu cf,si nr. topo ,doresc sa aflu cine este ... Remus RR Remus RR Buna,detin un teren cu Cf,si Nr. Topo ,doresc sa aflu cine este unul dintre vecini,nu am vazut pe nimeni la terenul respectiv de ani de zile, cum pot afla cine ... (vezi toată discuția)