avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua și scuze pentru conținutul întrebării. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua și scuze pentru conținutul întrebării. Am primit ...

Bună ziua și scuze pentru conținutul întrebării. Am primit ieri cadou o păpușă sexuală din silicon dar mie nu îmi trebuie așa ceva. Aș putea să o vând având în vedere că este material obscen? Există vreo lege care interzice comercializarea unor asemenea păpuși? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:24, 22 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Nu cred ca exista o lege care sa interzica comercializarea acestor papusi din moment ce se gasesc in magazine de specialitate sau online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site pentru adulti legal? georgeandru georgeandru www.picioare.110mb.com Sunt interesat sa aflu daca acest tip de site este legal dpdv al legilor romanesti. Din cate observ el nu contine nuditate, dar este ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv cererea unor clienti leontin68 leontin68 Am deschis un magazin mixt la tara,problema este ca,destul de multi clienti,imi cer sa comercializez si bauturi alcoolice,mentionez ca magazinul se afla la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie, alte documente pentru vanzare ceai in magazin online robertlaz robertlaz Buna ziua, Doresc sa vand ceaiuri prin intermediul unui magazin online. Ca proces, doresc sa achizitionez prin intermediul distribuitorilor din Romania ... (vezi toată discuția)