avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara, am fost implicat într-un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara, am fost implicat într-un accident rutier, eu sunt ...

Bună seara, am fost implicat într-un accident rutier, eu sunt cel vinovat,din păcate nu am avut RCA, azi am primit un dosar de informare ca sunt bun d plată, asta ma așteptăm, dar suma este colosala, ce as putea face sa reduc asta. Este nedrept sa plătesc 8000lei pentru o bara spate.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Gheorghe marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefania1997 , utilizator 05:08, 5 Septembrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Bună dimineața,. Mulțumesc pentru răspuns, dar sincer bara a sărit din cleme, fără alte urme pe nici o mașină, iar viteza era f mica, în 5m după plecarea de pe loc ca să fie un impact puternic, masina evaluata la 19000,iar acea bara la 8000.

Voinea Liviu a scris:

S-ar putea sa constatati ca este perfect drept,daca exista un deviz/factura pentru bara respectiva.
Ati avut noroc ca ati lovit o masina ieftina....

Buna ziua,

De unde stiti ca masina este evaluata la 19.000 lei?

Daca inspectorul dosarului de dauna a considerat ca bara trebuie inlocuita si nu reparata/vopsita, este foarte posibil ca suma de 8.000 lei sa fie corecta.
Bună ziua
Cei de la BAAR au făcut aceasta evaluare, asta scrie pe acel dosar primit, țin sa precizez ca este vb de un Logan alb din 2016

Daniel Vidoe a scris:

Buna ziua,

De unde stiti ca masina este evaluata la 19.000 lei?

Daca inspectorul dosarului de dauna a considerat ca bara trebuie inlocuita si nu reparata/vopsita, este foarte posibil ca suma de 8.000 lei sa fie corecta.

Proprietarul Loganului este posibil sa fi mers in reprezentanta.

In suma de 8000 lei se platesc si altele, precum piese, taxe, manopera, nu numai bara.

Pentru a evita aceste situatii, pe viitor nu mai mergeti fara RCA.

Mult succes!

Alte discuții în legătură

Firmele de asigurari si casco little_badger07 little_badger07 prietenul meu a avut un accident rutier soldat cu avarierea a 2 masini aflate in fata lui la un semafor.prima masina era un logan caruia i-a platit din buzunar ... (vezi toată discuția)
Avarie usoara/refuza asigurarea braileanu1 braileanu1 Buna ziua, Aseara am avut un incident cu masina. Am vrut sa intorc, am bagat in marsalier, vizibilitatea era redusa, nu m-am asigurat corespunzator si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu baar, ... Stefania1997 Stefania1997 Buna ziua, doresc sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu BAAR, biroul asiguratorilor. In urma cu 4 luni, am acroșat lateral un autoturism in parcare, cu o ... (vezi toată discuția)