avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua sotul meu ma jignește foarte rău și ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua sotul meu ma jignește foarte rău și ma amenință ...

Buna ziua sotul meu ma jignește foarte rău și ma amenință constant de un timp a devenit foarte agresiv menționez ca avem doii copii minorii și ca locuim în casa mea moștenire,dar între timp am mai construit o casa pe terenul meu .nu accepta sa divorțam și ma amenință că îmi da foc și mie si copiilor si ca el se omoară ce pot face ? Știind ca autoritățile așteaptă întâi sa se întâmple ceva ca să ia măsuri.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

Un om printre oamenii a scris:

Doamna draga nu sunt motive ,eu ce vreau sa spun este ce pot face din puct de vedere juridic! Iar pe de alta parte chiar și asa unde sa ma duc din casa mea cu 3 copii minori după mine și cu un tata bolnav dv unde ați merge ( menționez ca mai stau și la țară) .....eu nu induc motive ca nu am DC nu este în interesul meu și al copiilor .vă mulțumesc

Doamna draga, va mutați cu tatăl dvs, la parinti, la o alta ruda, la o prietena, va luați o chirie, căutați un centru specializat, care găzduiește femei abuzate fizic. Sunt atâtea soluții.
Pana se întâmplă ceva din punct de vedere juridic, soțul va taie gatul noaptea. În plus, îl mai și starniti.
Prima data plecați de acolo, apoi ganditi-va la partea juridică.
Va trebuie probe, răbdare, timp, un avocat bun și bineînțeles resurse financiare ca să va susțineți în toată aceasta situație.
Valorii? As vrea sa revină la valorile de dinainte dar acestea nu au existat niciodată, am o poveste mai aparte ,sau asemănătoare cu a multor femei , as vrea ca soțul sa fie soț și tată pentru copii dar el este doar atunci când toții ii se supun ,este ca pe vremuri femeia trebuie sa suporte și sa stea la cratiță, eu stau la țară unde am o gospodărie frumoasă pentru care am muncit zi de zi dar tot nu este suficient pentru soțul meu care ma jignește, amenință constant acum.sper sa reușesc sa ma angajez și sa devin independenta financiar pentru a începe procedurile de divorț și partaj pentru ca nu mai pot suporta mam îmbolnăvit

61dan a scris:

buna ziua.
vad ca toata lumea arata sabia si nici unul teaca ei (sper sa fiu inteles in comparatia folosita)
nimeni nu vorbeste de consiliere , de un medic psihiatru , de reactie a celor ce ar trebui sa se autosesizeze din oficiu ...
la felul cum a expus doamna situatia si punand in context sfaturile transmise , credeti ca va fi un final fericit ?
doamna , va sfatuiesc sa fiti inteleapta si sa faceti front comun cu copii in aducerea sotului la valorile pe care sigur le-a avut candva , altfel nu ar fi dorit , sper sa fie asa , sa fie tatal a 2 copii.
va urez tot binele din lume la toti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii mici andronica andronica Sunt o persoana cam disperata si satula de situatia in care ma flu, am un sot de 6 ani*suntem impreuna de la 18 ani acum am 30, avem 2 copii 4 si 6 ani,este ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez de un sot agresiv fizic si verbal care ma inseala Minaminuta Minaminuta De trei ani sotul meu traieste cu alte femei,dar locuim in aceeasi locuinta ,impreuna cu cei doi copii de 18 si 13 ani. In ultimul timp ne ameninta tot mai des ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica ! mariaandra mariaandra Buna-ziua! Am mare nevoie de ajutor din partea dvs. evident, cu niste sfaturi. Am 23 de ani sunt casatorita si am 2 copii. Eu si sotul meu suntem casatoriti de ... (vezi toată discuția)