avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, ...

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca fac dus intre orele 22 si 8?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:03, 26 Noiembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe cat posibil este de evitat sa deranjati vecinii facand dus noaptea. Nu sunteti dvs. de vina ca antifonarea peretilor si planseelor la vechile blocuri este deficitara. Dar nici vecinii nu sunt de vina, ca sa suporte scurgerea apei prin tevi in timp ce se odihnesc. Solutia este o intelegere pe cale amiabila sau antifonarea apartamentelor, greu de realizat dupa terminarea constructiei si cu costuri mari. Puteti face baie in cada, nu dus.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
:)) Nu veți avea nici o problema legală, a face duș la ore târzii nu se cheamă ca perturbati liniștea, ca să primiți amendă.

lidia0001 a scris:

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca fac dus intre orele 22 si 8?

Exista imobile de locuit in comun care sunt construite cu izolare fonica precara si care genereaza astfel de disconfort
Exista disp L nr 61/1991 modificata si completata care impune program de liniste astfel ca exista posibilitatea ca in imobile de locuit in comun sa existe locatari deranjati de zgomotele vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor ... Daleira Daleira Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor sanitare de la baie produce mult zgomot. Administratia refuza sa se implice in solutionarea ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in conflicte intre vecini AlissAndre AlissAndre Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege sau exista avocati specializati in conflictele dintre vecini. Ca sa spun si problema: - vecinul de ... (vezi toată discuția)