avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conform constituției discriminarea pe criterii de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conform constituției discriminarea pe criterii de vârstă, ...

Conform constituției discriminarea pe criterii de vârstă, sex, rasa, religie e ilegală. Conform OUG cu ajutorul pe energie se va da doar la pensionarii cu vârsta peste 60 ani cu pensie mai mica de 2000 lei. Mie mi se pare o discriminare ilegală pe criterii de vârstă. Eu am 36 ani și sunt pensionat pe caz de boala pensie de handicap și pensie de urmaș și am in total doar 1395 lei. Eu nu am nevoie să mă încălzesc? Nu am nevoie să am electricitate?

Alte discuții în legătură

Exista in noul cod al muncii prevazuta si discriminarea penru varsta? iosif.kramar iosif.kramar Buna ziua! va rog cine ma poate ajuta, in nodul cod al muncii este prevazuta undeva si un articol ref.discriminare ref.varsta? si unde anume? si unde as mai ... (vezi toată discuția)
Protectie legala impotriva discriminarii la locul de munca pe criterii de identitate de gen / orientare sexuala kayra-nuray kayra-nuray Bună ziua, Sunt o persoană transgender male-to-female și aș dori să știu în ce conditii pot divulga identitatea mea de gen angajatorului, dacă îmi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este legal ca o discoteca sa permita accesul doar ... cat1000 cat1000 Buna ziua! Este legal ca o discoteca sa permita accesul doar studentilor, pe baza carnetului de student? Se poate considera discrimare? Exista vreo lege care ... (vezi toată discuția)