avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Când pot sa închei și să transmit in revisal un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Când pot sa închei și să transmit in revisal un contract ...

Când pot sa închei și să transmit in revisal un contract de munca pe care trebuie să îl fac cu 01.12.2022 daca 01 și 02 Decembrie sunt zile nelucrătoare? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 26 Noiembrie 2022
C.i.m. se transmite cel târziu în ziua anterioară începerii activității de către fiecare persoană care urmează să se afle într-un raport de muncă cu angajatorul în baza unui contract individual de muncă.

Contractul individual de munca se incheie in baza consimtamantului partilor, in forma scrisa, in limba romana, cel tarziu in ziua anterioara inceperii activitatii de catre salariat.

În speță în 29.11 sau în 30.11 se poate transmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Data transmitere revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Pot transmite Revisalul duminica cu data de începere a activității, luni, 14.05.2018? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Incetare cim cristin20 cristin20 Buna ziua! Se poate inceta CIM cu acordul partilor cu data de astazi si totodata inregistrare nou CIM cu incepere activitate cu data de maine, 06.07. la o ... (vezi toată discuția)