avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art.275C.P. 1. Aplicarea dispozițiilor art.275 C.P. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art.275C.P. 1. Aplicarea dispozițiilor art.275 C.P. referitoare ...

Art.275C.P.

1. Aplicarea dispozițiilor art.275 C.P. referitoare la ,,Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri” sunt numai
,,Infracţiuni privind frontiera de stat” sau se pot aplica / invoca și în legătură cu alte situații din procedura judiciară, de exemplu?

2. De ce Legiuitorul a destinat aceste infracțiuni numai ca ,,Infracţiuni privind frontiera de stat” ?

Alte discuții în legătură

Stergerea unor dovezi de catre procuror favioani favioani La intocmirea unui dosar de urmarire penala inspectorul de caz sau procurorul au dreptul sa stearga dovezi de pe un P.C. daca acele dovezi ar putea fi in ... (vezi toată discuția)
Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri se refera doar la autoritatile penale sau orice cauze din instanta judecatoreasca? eusaisapte eusaisapte Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri se refera doar la autoritatile penale sau orice cauze din instanta judecatoreasca? Prin organe ... (vezi toată discuția)
Buna seara! avem nevoie de o îndrumare juridică in privința ... NDenisa NDenisa Buna seara! Avem nevoie de o îndrumare juridică in privința unui răspuns dat asta zi de Curtea de Apel Craiova( atașez răspunsul) in prealabil ... (vezi toată discuția)