avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trebuie sa ii fac un cont in SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trebuie sa ii fac un cont in SPV

Am infiintat recent un PFA si trebuie sa ii fac un cont in SPV (ANAF). Eu am deja un cont in SPV (ca persoana fizica), este nevoie de un cont separat pentru PFA (care e pe numele meu)? Daca da, trebuie sa trimit anual doua declaratii unice (una ca PFA si una ca persoana fizica)? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nistorc. , utilizator 17:55, 30 Noiembrie 2022
Veți folosi contul din spv pe care deja îl aveți și veți depune o singura declarație unica cu mai multe tipuri de venit, dacă e cazul.
Multumesc pentru raspuns, ma derutase faptul ca la infiintarea PFA mi s-a dat o hartie care spunea ca persoanele juridice trebuie sa se inroleze in SPV.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2022
nistorc., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont spv pentru pfa pe baza de cnp. este necesar un cont nou în spv pe baza de cui? anageo22 anageo22 Bună ziua! Sunt înregistrată ca persoană fizică autorizată (PFA) și totodată înrolată de mai mulți ani în SPV (ANAF) pe bază de CNP. Am comunicat ... (vezi toată discuția)
Pfa din 2012 avand c.u.i. voicudamian voicudamian Buna ziua sunt PFA din 2012 avand C.U.I. Am solicitat in febr. a.c. la ANAF inrolarea mea in SPV ca PF pe baza certificatului calificat obtinut de la certSIGN ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica Jo_Hsn Jo_Hsn Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA? (vezi toată discuția)