avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă îmi poate răspunde cineva - un pensionar care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă îmi poate răspunde cineva - un pensionar care are și ...

Dacă îmi poate răspunde cineva ,un pensionar care are și certificat de handicap grav cu însoțitor, poate fi scutit de impozitul pe pensia de vechime în munca ? Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: florinm58 , utilizator 13:05, 10 Ianuarie 2023
Da ,poate obtine aceasta scutire de impozit pe pensia de vechime in munca si limita de varsta daca are certificat in grad de handicap si daca pensia este mai mare de 2000 lei ,adica impozabila !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire impozit pensie persoane incadrate in grad de handicap ContSters116875 ContSters116875 O lamurire, daca se poate: din luna septembrie a.c. , s-a modificat (marit) impozitul pentru pensia de invaliditate- handicap grav ? Conform carei legi, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog frumos sa mi spuneți daca un pensionar cu ... Missellie 58 Missellie 58 Bună ziua, Va rog frumos sa mi spuneți daca un pensionar cu certificat de handicap grav cu însoțitor este scutit de impozitul pe pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - nerevizuibil ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma ajutati cu privire la urmatorul caz: tatal meu este in pensie de boala din 1999 si merge in fiecare an la comisie pentru revizuire. ... (vezi toată discuția)