avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot obține concediul de risc, îmi puteți ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot obține concediul de risc, îmi puteți ...

Buna ziua , as dori să îmi iau concediul de risc, îmi puteți spune de ce aș avea nevoie că sa pot obține concediul?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 2 Decembrie 2022
Concediul de risc maternal se emite de catre medicul de familie sau de catre medicul specialist ginecolog, in urma unei examinari medicale daca se constata un risc pentru mama si/ sau pentru fat. Sunt aplicabile prevederile OUG nr. 96/ 2003. Gasiti actul normativ aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez in aviatie si sunt insarcinata. teoretic indeplinesc ... CrissDim CrissDim Buna ziua! Lucrez in aviatie si sunt insarcinata. Teoretic indeplinesc conditiile pentru a intra in concediu de risc maternal:vibratii, lucrat in timpul ... (vezi toată discuția)
Bună! sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată ... Trifescu20 Trifescu20 Bună! Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată pentru că am o sarcină cu risc, la externare am primit 14 zile de concediu medical iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma trimiterii scrisorii medicale catre mm, acesta ... MihaelaM10 MihaelaM10 Buna ziua. In urma trimiterii scrisorii medicale catre MM, acesta a refuzat emiterea dovezii pentru medicul de familie pt concediul de risc maternal. Inafara ... (vezi toată discuția)