avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... cautare formular
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

cautare formular

cum fac sa caut un anumit document care imi trebuie in lista de documente utile?
de exemplu imi trebuie un model de dispozitie de plata/incasare.cum o gasesc usor fara sa intru in toate sectiunile documentelor ?
multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:54, 24 Ianuarie 2010
IN acest moment, cautarea nu este posibila. O sa incercam sa implementam in viitor o astfel de facilitate. Multumim de sugestie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lansat sectiunea de documente utile (modele de acte, formulare si contracte utile) Admin Admin Am lansat sectiunea de documente utile. Va invitam sa contribuiti la crearea unei baze de date cu modele de acte, formulare, contracte si alte documente ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Sugestie utilizator/forum/topic Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Consider interesanta urmatoarea sugestie: - in cadrul fiecarei sectiuni a forumului, sa poata fi vizualizata o lista ce contine numele utilizatorilor care ... (vezi toată discuția)