avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Precizari.
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Precizari.

Precizari. Daca o O.U.G. modifica o lege organica votata in parlament , nu este necesara confirmarea acesteia de o lege corespunzatoare votata in Parlament ? Adica patru persoane modifica ceea ce sustin cateva sute de persoane!?
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alosteros , utilizator 17:02, 24 Ianuarie 2023
Teoretic da, practic ea produce efecte din momentul publicarii in m.of. si trimiterii la camera competenta sa fie sesizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o intrebare legata de principiul de aplicare al ... mdhritcu mdhritcu Buna seara. Am o intrebare legata de principiul de aplicare al legilor. OUG 27/2022 specifica in text ca perioada sa de aplicare este ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege fara norme vladiana vladiana Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea speta : o lege (publicata in M.Of.) de aprobare a unei OG- prin care se modifica o alta lege si pentru care urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Mai este valabila politia concediilor medicale ? lucia_iacob lucia_iacob Buna ziua, Se mai pot face verificari la domiciliu a persoanelor care sunt in concediu medical? Si fara a fi aceasta verificare considerata un abuz? Intreb ... (vezi toată discuția)