avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , As dori un raspuns la intrebarea ,,daca se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , As dori un raspuns la intrebarea ,,daca se poate ...

Buna ziua ,
As dori un raspuns la intrebarea ,,daca se poate face un audit sau o verificare contabila referitor la cota unei liste de intretinere a unui proprietar care locuieste intr-un condominiu .Cota listei de intretinere este din ce in ce mai mare in fiecare luna fara nicio justificare .Mentionez ca am cerut administratiei sa mi se arate documentele contabile ale locuintei mele in calitate de proprietar precum si la primaria sectorului 2 am solicitat sa dispuna o verificare contabila dar fara niciun rezultat. As dori sa stiu care este onorariu pentru o verificare contabila si daca este posibil .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: itun , utilizator 19:35, 6 Decembrie 2022
Multumesc frumos si va apreciez mult !
Va multumesc frumos si va apreciez mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie locatari - cenzori / verificari contabilitate Maria Neagu Maria Neagu Va rugam un sfat! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Desi Adunarea Generala a proprietarilor unei asociatii de locatari a ales o comisie de cenzori, ... (vezi toată discuția)
Audit asociatie de proprietari titel2titel titel2titel Buna ziua! Asociatia noastra de proprietari doreste un audit pe un an . cum procedam . Multumesc. (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - obligatiile cenzorului neagu laura neagu laura tot la aceasta asociatie avem angajat un cenzor pe care il platim pe baza unui contract de prestari servicii care nu este membru al asociatiei, doresc sa va ... (vezi toată discuția)