avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari termene de depunere la itm a c.i.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari termene de depunere la itm a c.i.m.

azi am trimis pe cineva sa duca statele de plata la itm si a auzit ca se modifica termenele de depunere a contractelor de munca - cu o zi inainte de inceperea activitatii si a deciziilor - in ziua in care se intocmesc

stie cineva exact unde s-a publicat - daca s-a publicat si de cand intra in vigoare #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 21 Ianuarie 2010
Este vorba doar despre transmiterea prin Revisal ... termenul de inregistrare al c.i.m. la ITM a ramas la fel :)

HG intra in vigoare la data de 01.02.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri inregistrare cim alina_vi alina_vi am auzit de modificarile privind revisalul, respectiv de la 01.02.2010 tb sa trimiti contractul inainte de data inceperii activitatii. Eu am facut o angajare ... (vezi toată discuția)