avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamuriri inregistrare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamuriri inregistrare CIM

am auzit de modificarile privind revisalul, respectiv de la 01.02.2010 tb sa trimiti contractul inainte de data inceperii activitatii.
Eu am facut o angajare cu data de 25.01.2010, nu l-am dus inca la ITM. Ce sa fac ? Sa il trimit cu revisalul pana pe 01.02.2010 si apoi sa il duc la ITM sau sa il duc pe 01.02.2010 si apoi sa il trimit cu revisalul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 28 Ianuarie 2010
Trimiteti repede revisalul iar viza de la ITM o veti lua in termenul legal de max 20 zile
Pana pe data de 01.02.2010 transmiterea Revisalului se face potrivit vechilor reglementari ... dupa aceasta data, datele din noul c.i.m. se va transmite cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca ioan.morosan ioan.morosan Buna seara! Vreau sa intreb cum sa putea proceda in urmatoarea situatie: Contractul actual de munca imi expira la finele lunii, 28.02.2010. Cu data de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca roxii roxii am si eu o intrebare.contractul de munca se inregistreaza la itm in termen de 15 zile de la incheiere sau in aceiasi zi?multumesc (vezi toată discuția)