avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am si eu o intrebare va rog familia mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am si eu o intrebare va rog familia mea trebuie sa ...

Buna ziua am si eu o intrebare va rog familia mea trebuie sa vanda un teren care e mostenit in familie sunt vreo 7 frati si se ocupa un "prieten" o cunostinta de familie de acte sa ocupat de succesiuni pentru ca el a platit toate actele tot avocat si ia o parte din vanzare numai ca e incurcatura mare pe 19 acuma a venit o citatie ca trebuie sa se prezinte la notar si daca nu se prezinta "familia " inseamna ca refuza mostenirea dar prietenu acesta a spus ca cica nu trebuie sa merga ca e doar de formalitati toti se gandesc sa nu dea asta vreo teapa cu terenu am 2 intrebari cam cat a costat toate actele de facut la un teren de 1000mp in bucuresti la 7 frati toate actele sucesiune absolut tot si a doua intrebare poate sa dea vreo teapa prietenul acesta si daca poate cum ar putea ?va rog ajutatima
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2022
Gabi6666, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:45, 5 Decembrie 2022
Din 7 oameni, de ce nu se găsește unul sa se ocupe personal de interesele familiei?
Nu e vorba ca trage prietenul vreo țeapă, ci e vorba de principiul ca situația unei familii este cel mai bine cunoscuta de unul din membrii acesteia.
Dacă ați primit citație de la notar, înseamnă că la solicitarea Primăriei, cauza succesorală este înregistrată la notarul respectiv. Deci acolo trebuie sa mergeți pentru dezbaterea succesiunii. Nu puteți la alt notar.
Costurile depind de valorile din expertiza notarială corespunzătoare zonei unde este terenul.
Nu puteți obține de pe internet costurile totale și finale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire - cum intram in posesia documentelor necesare? moisa simona moisa simona Va rog ajutatima ,tatal meu a decedat acum 1an si4 luni ,in familie mai sunt o mama un frate si doua surori( cu mine 2), toti majori ,intrebarea este cum se ... (vezi toată discuția)
Mostenire laur1979 laur1979 un sfat legal ce se poate face in acest caz? santem 5 frati si un teren de 1000m2 mostenit de la parinti mei care sant decedati de multi ani unu dintre ... (vezi toată discuția)
Care este calea legala de a-mi primi partea de mostenire? akayos akayos tatal meu a decedat cu 8 luni in urma iar fratii mei folosesc bunurile dupa bunul lor plac.am mers in ianuarie sa vorbesc cu ei sa facem succesiune de ... (vezi toată discuția)