avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract hotel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract hotel

Buna ziua!. Daca am facut rezervarea la un hotel printr-o parte terta(booking.com) si in metoda de achitare era plata la hotel, iar acestia ma suna ulterior ca vor un avans, sunt obligat sa il platesc? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:26, 7 Decembrie 2022
Cred ca fortati lucrurile. Mai intai ca hotelul nu v-a promis nimic. Iar dvs nu promiteti nimic. Doar apasati un buton. Nu scrie in site-ul lui booking ca apasand butonul va angajati sa promiteti. Nici nu s-ar putea: booking e un site international si daca s-ar aplica legile civile din toate tarile afacerea s-ar inchide a doua zi dupa inaugurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare booking anulată de proprietar anadumitru1 anadumitru1 Buna ziua, In data de 24 aprilie 2018 am facut pe booking.com rezervare la un apartament pentru perioada 01-03.06.2018. Am achitat avansul pentru o noapte ... (vezi toată discuția)
Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)
Anulare cu penalizare booking imediat după rezervare Necula2017 Necula2017 Buna ziua! Am facut o rezervare pe Booking in Romana; din greșeală. .La 2 minute am anulat-o iar la.conditii de anulare cred ca sunt penalizări de ... (vezi toată discuția)