avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare membri si sediu in alt judet
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare membri si sediu in alt judet

Buna ziua!
Membrii fondatori ai unei asociatii (3 membri) nu se mai pot ocupa de asociatie. Acestia doresc sa aprobe alti 3 membri iar acestia din urma sa formeze structura de conducere apoi sa mute sediul asociatiei in alt judet. Care ar fi pasii legali si corect facuti?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:03, 13 Decembrie 2022
primire de noi membri, demisie cu preaviz a actualilor membri CD, convocare AG de alegeri, ales in Consiliul Director persoanele nou intrate in asociatie, retragere din asociatie a celor vechi care vor sa plece, decizie a noului CD de mutare sediu in alt judet, depunere dosar la judecatoria de care apartine vechiul sediu, sa ia act si sa incuviinteze aceste modificari, judecatoria la final va trimite dosarul la judecatoria de care apartine noul sediu,,, si de acolo se va cere certificat de inscriere atestand nr. de inregistrare in noul RAF....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere membru fondator ong/asociatii non-profit nicu 68 nicu 68 Sunt membru fondator si vicepresedinte al unei asociatii non-profit,infiintata cu 3 membri fondatori.Asociatia a avut o activitate redusa ca amploare doar in ... (vezi toată discuția)
Transferare ong în alt judet laurentiuburca laurentiuburca Buna ziua , in Ianuarie ar trebuii sa preiau presedentia unei Asociatii non-profit din Cluj. Asociatia are trei membrii din care doi se retrag .In asociatie in ... (vezi toată discuția)
Preluare ong laurentiuburca laurentiuburca Buna ziua , care sunt pașii și ce costuri ar implica urmatoarea speță. Un ONG format din trei persoane membrii fondatori se vor retrage și vor intra ... (vezi toată discuția)