avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , convertire C F Am depus cerere pt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , convertire C F Am depus cerere pt eliberare C F informare ...

Buna ziua , convertire C F
Am depus cerere pt eliberare C F informare pt apartament din bloc vechi, Am C F din anii 1998 si 2012. De 6 zile nu am primit pt motivul va trebuie convertit , inca nu s-a terminat convertirea .
( Un apartament din acest bloc acum s-a vandut , vanzatorii su obtinut C F fara probleme , )
Cat timp dureaza aceasta procedura de convertire?
Cu respect !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:25, 8 Decembrie 2022
Legiuitorul nu a impus termen limita pentru convertire CF
Termenul este conditionat de interesul si profesionalismul inspectorului,de bagajul de activitate si de alti factori independenti de vointa partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces jacquelline jacquelline Stie cineva cam cat timp dureaza pana este emisa decizia de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei auto la tribunalul Neamt? (vezi toată discuția)
Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania, durata pana la solutionare Paul1995 Paul1995 de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat o mașină fără fiscal Leswen Leswen Salut. Am achiziționat o mașină cu promisiunea de a primi fiscalul prin curier ceea ce nu s-a întâmplat. După o perioadă de scuze am realizat că ... (vezi toată discuția)