avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Să vă povestesc și eu pe scurt povestea mea. Sunt o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Să vă povestesc și eu pe scurt povestea mea. Sunt o femeie ...

Să vă povestesc și eu pe scurt povestea mea.
Sunt o femeie de 30 de ani, care în urma cu 6-7 ani a cunoscut un bărbat mai mare ca mine cu 11 ani.
Eu eram singura, urma să mă angajez și el urma să se întoarcă la același loc de muncă cu al meu.
El nu era singur atunci, era căsătorit încă. El s a ținut după mine să avem o relație. Eu nu am vrut în condițiile în care el nu era singur sau liber. Și fiind mai mare cu atât mai mult.
In fine, am acceptat să ne vedem după vreo 3-4 luni de vorbit cu mine doar in scris și la telefon. Părea că îi plăcea de mine, că eram salvarea lui cumva. Dar tot la ea acasă stătea.
Apoi mi a cerut să îi caut chirie daca știu pe cineva, ne văzusem, ne plăceam unul pe altul simțeam ceva.
Eu i am povestit că are mătușa mea un apartament de închiriat, el a fost de acord atâta timp cât vroia sa plece de la ea.
Am mers împreună la bunicii mei, pentru a vorbi despre cererea lui. Bunica mea deoarece noi doi vorbeam a spus că ar fi bine sa stăm la mine acasă. Eu am un apartament. El nu avea unde sta. Totul a decurs ok, iubire, romantism și tot felul. Viața de zi cu zi normala.
Rudele lui însă s au băgat între noi, mama lui venea lunar, o data la doua săptămâni, neajutandu ne cu nimic, doar cerând să fie dusă sa ii fie rezolvate problemele. Sora lui nu mă înghițea și a încercat să ne despartă.
Divorțul lui a durat până la pronunțare, dar totul era ok între noi. Ne mai certam din cauza rudelor.
Apoi nasul nostru văzând inelul de logodna ne a pus sa cautam o dată a nuntii sa ne ocupam de pregătiri. In perioada aceea eram deja gravida cu primul copil.
Totul a fost ok am făcut nunta am mers in luna de miere. A mai mers așa,țin să menționez că ai lui nu ne ajuta cu nimic niciodată doar ai mei.
Acum mai avem un copil, este total schimbat, este violent, tipa, se comportă urat cu noi. A început iar sa mă lovească și să îmi fie frica de el. Nu pot zice nimic ce nu ii convine. El a fost educat cu bătaie probabil așa vrea sa educe si el copii.
Am senzația că nu știe ce vrea,e nesigur pe el, țin să menționez că în carieră la ora actuala am contribuit și eu să ajungă unde este acum. Deși el nu mai recunoaște,zice invers.
Nu știu cum să fac. Poate se va găsi o rezolvare, poate este stresat obosit etc.
Eu nu am apucat sa mă recuperez după naștere ......
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:21, 9 Decembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate dvs aveți nevoie mai mult de o,, terapie"o discuție cu fetele pe site uri de mămici probleme in relații etc.Strict juridic e simplu divorț și in paralel cerere ordin de protecție cu evacuarea agresorului,interdictie de a se apropia de dvs etc.
Poate se va găsi o rezolvare, poate este stresat obosit etc


Pt loviri si alte violente, nu exista scuze. De asemenea, va amăgiți ca se va schimba,probabil ca da vina pe dvs pt comportamentul său si nici nu accepta sa primiti ajutor din exterior, sa faceti terapie, pt a va rezolva problemele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? radu1982 radu1982 tuttela minorului nu este in totalitate in favorea mamei.insa tinand cont de faptul ca eu merg acasa de 2 ori pe an(3 saptamani in august si 3 saptamani de ... (vezi toată discuția)
Gelozie dusa la extreme, caz de divort? mi-a dat prima palma de fata cu soacra! trista28 trista28 cum sa fac? sunt disperata? nu pot sa vb cu nimeni din jur, nu vreau sa se stie inca! Am un baiat de 2 ani jumate. Am stat pe maternitate 2 ani, mi-am gasit un ... (vezi toată discuția)