avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sechestrare obiecte profesionale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sechestrare obiecte profesionale

Bună ziua!
Speța se prezintă cam așa: după 14 ani de căsătorie, soții divoețează. Fosta soție, care este și proprietara locuinței, îi scoate fostului soț hainele în stradă, dar îi sechestrează toate obiectele profesionale, el fiind fotoreporter, precum și portofoliul de lucrări. Când el încearcă să și le recupereze, ea cere ajutorul Poliției. El se află în imposibilitate de a-și mai desfășura activitatea. Există vreo lege la care e încadrează această situație? Se poate depune plângere la vreo autoritate?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:28, 9 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partea interesat are dreptul sa faca dovada ca bunurile ii apartin si poate sa se adreseze autoritatilor=politie sau parchet pentru recuperarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere copil din tara anymaryh anymaryh buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema : eu si cu sotia suntem casatoriti, din care a rezultat o fetita (acum are 7 ani), noi nu mai suntem inpreuna ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului dupa decesul mamei Laurentiu Paul Laurentiu Paul Buna ziua.Am fost casatorit din 2002 si din 2009 am divortat de fosta sotie din aceasta relatie avem o fetita care acum face 15 ani in mai.Fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere a fostului sot Krissia . Krissia . 1. Am divortat in 1997. 2. In 1998 s-a departajat si folosinta locuintei. Eu plus copilul 2 camere, fostul sot o camera. 3. Din anul 1998 fostul sot a ... (vezi toată discuția)