avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, ...

In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, urmand sa platesc diferenta cand este gata, respectivii nu mi au mai livrat mobila, la cateva zile dupa nai exact pe 24 iunie 2019 am angajat un avocat sa depuna la parchet plangere pentru inselaciune! Avocatul a depus plangerea abia in ianuarie 2022! Mi au zis de la politie ca s a depus tarziu plangerea si nu i mai pot actiona pe penal ca cica trebuia depusa in 90 zile! Eu credeam ca avocatul a depus plangerea in 25 iunie 2019 cum mi a promis? Ce e de facut ? Mi se pare absurd ca inselaciunea sa se prescrie in 90 zile!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
Ionut61, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:34, 14 Decembrie 2022


ynocentta a scris:

In toate cazurile in care partile interesate inteleg sa apeleze la serviciile persoanelor specializate pentru solutionare spete in raport si fata de terti ,,partea interesata are dreptul sa tina permanent legatura cu persoana specializata,

Am tinut mereu legatura cu avocatul, sunam mereu si intrebam si doamna imi zicea ca a depus plangerea,ca trrbuie sa mearga la politie sa vada, ba ca cei de la politie nu raspund, ba ca nu au adresa inculpatilor, in 2020 am facut rost de adresa lor din buletin i am dat o avocatei! I am dat avocatei toate probele cu ei
Mai grav este ca si actiunea pe cale civila pare sa se fi prescris... Depinde de ce ati mai facut intre timp.
Am depus online o plangere penala in vara lui 2021. M-am adresat parchetului de pe langa judecatoria de domiciliu. Adresa de e-mail e publica. Am descris faptele, am prezentat dovezile pe care mi-am intemeiat plangerea, inclusiv sms-urile pe care le-am schimbat cu escr*cul.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2019 am dat un avans pentru o mobila de bucatarie de 1850 ... marya17 marya17 In 2019 am dat un avans pemtru o mobila de bucatarie de 1850 lei, unui individ de pe olx am siprimit si chitanta! Mobila trebuia sa fie livrata in 2-3 sapt! Nu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune lazardaniel2015 lazardaniel2015 am incheiat un contract de asistenta juridica, am platit onorariul integral, iar avocatul nu a facut absolut nimic pentru onorariul respectiv (nu a introdus ... (vezi toată discuția)
Urgenta ContSters126274 ContSters126274 Vreau sa dau in judecata un avocat pentru inselaciune, unde depun plangerea? Am sanse sa gasesc un avocat care sa ma sprijine in aceasta cauza? (vezi toată discuția)