avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, Am un contract de munca part-time care a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, Am un contract de munca part-time care a fost inchis ...

Bună seara,

Am un contract de munca part-time care a fost inchis in luna noiembrie și persoana nu a venit deloc 5 zile cât a avut CIM....și i am închis ctr in perioada de proba dar nu am înregistrat suspendarea in Revisal...cum sa procedez?....trebuie să plătesc taxe la CIM întreg pt parțial?...pot opera suspendarea retroactiv in Revisal acum?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 16:00, 12 Decembrie 2022
Dacă doriți puteți face asa ceva..ordinea este : anulați încetarea, operati suspendarea, incetati suspendarea și din nou operati încetarea c.i.m
Mă afectează daca urmez pașii dvs?...risc să primesc amenda de la ITM daca verifica?

Cu ce articol din Codul Muncii sa fac suspendarea?
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2022
ionela11, utilizator
art.51 alin.2 C.mun.... suspendarea pentru absente nemotivate .

Nu riscati , daca sustineti ca este o eroare ... art.51 alin.2 C.mun. este o norma dispozitiva nu imperativa.
multumesc,

inca o intrebare cum modific intervalul de suspendare al CIM in Revisal...mi-a luat o data gresita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua, un angajat a solicitat suspendarea CIM cu acordul partilor,pana in data de 11.04, de atunci nu s a mai prezentat la serviciu si nici nu mai raspunde ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL In baza carui articol din codul muncii operez in Revisal o suspendare de cim pt absente nemotivate? E in regula daca fac act aditional, sau e musai sa fac ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)