avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Kinetoterapie domiciliu + masaj sediu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Kinetoterapie domiciliu + masaj sediu

Salutare!

Sunt un kinetoterapeut și as vrea sa desfasor kinetoterapie la domiciliu, respectiv masaj la un salon. Problema e ca cele 2 au coduri caen diferite, kinetoterapia respectiv masajul.

Exista posibilitatea de a face un pfa/pfi fără sediu, la terți, pt kinetoterapie, iar cu salonul sa am un contract de colaborare? Dacă da, am nevoie de o diploma separata pt masaj, fiind coduri caen diferite? În facultate am făcut masaj ca și materie, dar nu știu dacă asta ma face eligibil pt alt cod caen altul decât cel pt kinetoterapeut.

Mi s a propus angajarea la salon, dar atunci nu pot factura kinetoterapia, deci nici vechime în meserie n o sa am. Exista o instituție care ma poate lamuri? Registrul comerțului poate? Anaf?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:26, 24 Decembrie 2022
puteti sa infiintati pfa pentru kinetoterapie, fiindca sunteti calificat. personal, nu sunt suporterul declararii unei firme fara sediu, mai intotdeauna am vazut ca apar incurcaturi cu caracter operational.
daca va angajati ca maseur cu CIM, angajatorul va poate cere, sau nu, o diploma de maseur. el raspunde. la angajari CAEN-ul n-are nici o importanta, ci codul COR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridica pot alege ca si kinetoterapeut (pfi, ii ,?) daca activitatea apartine de caen8690 smarakineto smarakineto Doresc sa fac masaj (relaxare, intretinere, reflexoterapie, terapeutic etc) , gimnastica (pt gravide, terapeutica , aquagym etc) si cursuri de educare ... (vezi toată discuția)
Srl sau pfa. un sfat va rog! Addryana Addryana Am nevoie de un afat. Vreau sa urmez un curs de 4 luni de zile a zi de tehnician maseur cu specializari pe kinetoterapie si fizioterapie) la final o sa am un ... (vezi toată discuția)