avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Microintreprindere din domeniul Horeca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Microintreprindere din domeniul Horeca

Microintreprindere din domeniul Horeca : poate ramane la acelasi sistem de impozitare incepand cu 2023,fara a indeplini niciuna din conditiile regimului optional,chiar daca nu a aplicat sistemul privind impozitul specific?

Nelamuririle cu privire la S.C. din domeniul Horeca reprezinta o provocare pentru contabili. Orice SC tip Horeca poate aplica sistemul optional de microintreprindere sau doar acele societati care au aplicat impozitul specific?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 13:50, 6 Ianuarie 2023
Orice firma cu cod CAEN de HORECA poate opta pt micro fara sa indeplineasca conditiile ca la restul firmelor . ( incepand cu 01.01.2023 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit micro horeca contabilitate multinvest contabilitate multinvest Va rugam sa ne ajutati cu lamuriri privind incadrarea la impozitul pe venit in domeniul HORECA si anume: asociatii au mai multe firme in care detin peste 25% ... (vezi toată discuția)
Firma horeca poate sa opteze la microintreprindere? grupconsulting grupconsulting Buna ziua, O firma din domeniul HORECA poate sa opteze sa treaca la impozit pe microintreprindere, chiar daca a mai fost o data platitoare de micro incepand ... (vezi toată discuția)
Va rog, sc fara salariati, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor ... danavls danavls Va rog, SC fara salariati, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in 2022. Codul CAEN al societatii este 5520 (inchiriere apartamente in regim ... (vezi toată discuția)