Grama Cornel - Consultant fiscal 
	    	Consultant fiscal

Grama Cornel - Consultant fiscal 
	    	Consultant fiscal	    

Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal
 Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal 	
			~ final discuție ~
 Rusu88.rusu88@gmail.com	                   

BUNA ZIUA. 
DETIN UN PFA (NORMA DE VENIT) NORMA ESTE DE 36.000 LEI . 
SUNT ANGAJAT SI IN ALTA PARTE CU NORMA INTREAGA SI AM REDUCERE LA PLATA NORMEI DE 50% ... (vezi toată discuția)
	                    Rusu88.rusu88@gmail.com	                   

BUNA ZIUA. 
DETIN UN PFA (NORMA DE VENIT) NORMA ESTE DE 36.000 LEI . 
SUNT ANGAJAT SI IN ALTA PARTE CU NORMA INTREAGA SI AM REDUCERE LA PLATA NORMEI DE 50% ... (vezi toată discuția)

Anastasia gar	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. Pe 2023 am realizat un venit din profesia liberala sub 12 salarii minime pe an. Pe persoana fizica am niste ... (vezi toată discuția)
	                    Anastasia gar	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. Pe 2023 am realizat un venit din profesia liberala sub 12 salarii minime pe an. Pe persoana fizica am niste ... (vezi toată discuția)

debutant2013	                   

Buna ziua, o PFI cu activitati independente in sistem real estimeaza in Declaratia Unica 2023 un venit net anual pentru 2023 intre 12 si 24 salarii minime cu ... (vezi toată discuția)
	                    debutant2013	                   

Buna ziua, o PFI cu activitati independente in sistem real estimeaza in Declaratia Unica 2023 un venit net anual pentru 2023 intre 12 si 24 salarii minime cu ... (vezi toată discuția)