avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic droguri de risc,se poate amanarea aplicarii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic droguri de risc,se poate amanarea aplicarii pedepsei? Bună seara, cine îmi poate răspunde la.o întrebare,va rog ...

Bună seara, cine îmi poate răspunde la.o întrebare,va rog frumos! Exista posibilitatea unei amânări a aplicării pedepsei pentru infracțiunea "trafic de droguri de risc"(metoda simplificată+ deja 7 luni arest preventiv)???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:57, 31 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate o pedeapsă cu suspendare cu avocat angajat dacă circumstanțele cauzei permite asa ceva.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc ... Allyson Allyson As mai avea o intrebare..o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc si operatiuni cu produse psihoactive...Avocatul a sfatuit-o sa meargă ... (vezi toată discuția)
Exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc? ContSters159613 ContSters159613 buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc Andreea_Dragomir Andreea_Dragomir Buna ziua , am si eu o intrebare : Ce pedeapsa poate lua o persoana care a fost prinsa in flagrant la un festival de muzica cu 28 de pastile tip extasy , 0,5 g ... (vezi toată discuția)