avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plată pentru desigilare Distrigaz. Ieri, 2.01.2023, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plată pentru desigilare Distrigaz. Ieri, 2.01.2023, am avut următoarea situație-am ...

Bună seara. Ieri, 2.01.2023, am avut următoarea situație-am constatat lipsa gazelor în apartament, am întrebat o vecină dacă are gaze, mi-a spus că nu știe deoarece nu folosise aragazul. Am dat un mesaj pe Whatsapp unui alt vecin, cu aceeași întrebare. Nu am îndrăznit să sun la telefon deoarece nu am vrut să deranjez în zi de sărbătoare, și relativ devreme-9.30 am. Am sunat apoi la Distrigaz la numărul de urgență, deoarece lipsa gazelor se încadra în această situație. Am semnalat problema și mi s-a trimis un reprezentant care a constatat scurgere de gaze și a pus sigiliul pe contorul de pe hol, considerând că situația era periculoasă. Reprezentantul Distrigaz mi-a spus că Asociația trebuie să cheme pentru desigilare-deoarece este clientul Distrigaz-nu eu. Președintele blocului a spus că nu se implică, deoarece problema este în apartamentul meu. Un vecin a vorbit dânsul la Distrigaz, a venit un alt reprezentant și a desigilat, apoi a închis robinetul de gaze din apartamentul meu. Asociația mi-a reproșat că am sunat la Distrigaz și îmi impune să plătesc costul desigilării-aproximativ 600 lei. Au spus că nu trebuia să sun eu, ci ei. Aș dori să știu dacă există vreun regulamentul în baza căruia trebuie să plătesc pentru că am semnalat această problemă-pentru că, la urma urmei, chiar am avut scurgere de gaze, nu a fost în imaginația mea și dacă într-adevăr eu sunt vinovată și trebuie să achit această sumă. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:37, 4 Ianuarie 2023
Poate doar regulamentul asociatiei dvs de proprietari.
Dvs v-ati facut datoria de cetatean model, gaze -telefon.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
îmi impune să plătesc costul desigilării-aproximativ 600 lei.

Daca asociatia pretinde sa achitati suma sa va prezinte temeiul legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pericol de explozie! bună ziua! vecinul de dedesubt ( stau la bloc) s-a apucat in ... Padre19 Padre19 Bună ziua! Vecinul de dedesubt ( stau la bloc) s-a apucat in miez de noapte sa desființeze vechea țeavă de gaze a blocului ( încă funcțională ... (vezi toată discuția)
Sigilare gaze bloc in urma unei inspectari Valentin210 Valentin210 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Un vecin a facut o sesizare catre DistriGaz referitor la o scurgere de gaze pe scara ... (vezi toată discuția)
Inchidere conducta gaz- cine plateste reparatia? Gina Iordan Gina Iordan Buna ziua, Am cumparat recent un apartament si vineri seara am constat ca teava de gaze din apartament se misca foarte rau un perete. Cu gandul de a preveni ... (vezi toată discuția)