avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am o intrebare. Lucrez la 100 km de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am o intrebare. Lucrez la 100 km de domiciliu si ...

Buna seara, am o întrebare. Lucrez la 100 km de domiciliu si mi s-a oferit o garsoniera ca sa locuiesc cu promisiunea ca firma va plati chiria. A facut-o timp de 3 luni dar maine vor ca sa-mi trec datele si sa semnez contractul de inchiriere. Nu stiu ce scrie acolo, ma tem numai ca voi fi obligat sa platesc eu chiria in continuare. Daca voi ajunge in situatia aceasta voi fi nevoit sa renunt la job si sa ma întorc acasa. N-am mai semnat un contract de inchiriere pana acum, va rog sa ma sfatuiti la ce sa fiu atent ca sa nu ma bag singur cu capul in lat. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 20:30, 4 Ianuarie 2023
Buna seara!
Un contract se incheie pe o anumita perioada de timp.Desigur ca v-a fi mentionat daca si cat veti plati chirie.Cititi atent inainte de a semna.
Buna seara, va recomand sa apelati la serviciul unui avocat pentru a studia si revizui contractul, astfel sunt eliminate riscrurile de care va temeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere solicitare prima de relocare excelenta32 excelenta32 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Mi-am gasit de munca in Brasov, la mai bine de 400 de km de localitatea in care am ... (vezi toată discuția)
Despre reziliere contract de inchiriere mariamagdalena mariamagdalena Buna seara. Apelez la ajutorul dvs.pentru a anula un contract de inchiriere. Sunt proprietar, am inchiriat o garsoniera pe termen nelimitat dar din motive ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie să eliberez locuința? absentnemotivat absentnemotivat Buna ziua! Situația în care ma aflu este următoarea: Locuiesc cu chirie( contract înregistrat la anaf) de la jumătatea lunii Martie într-un apartament ... (vezi toată discuția)