avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Pentru un conducator auto aflat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Pentru un conducator auto aflat in delegare in afara ...

Buna seara!
Pentru un conducator auto aflat in delegare in afara Romaniei ii putem acorda diurna neimpozabila in plafoanele stabilite pentru zilele de delegare si, in acelasi timp, sa ii mai dam si indemnizatie de mobilitate neimpozabila in limita a 33% din salariul de baza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 5 Ianuarie 2023
"....Nu se poate acorda pentru aceeasi deplasare atat indemnizatie de mobilitate neimpozabila cat si diurna neimpozabila...."
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la impozitarea clauzei de mobilitate cu 01.01.2023 luminita_frangu luminita_frangu Referitor la impozitarea clauzei de mobilitate cu 01.01.2023 - cf art76 alin 4 indice 1 cod fiscal - suma calculata in limitele deductibile de ex de 12080 ... (vezi toată discuția)
Clauza de mobilitate fixa poate fi integral neimpozabila? office.ascontabil office.ascontabil Pentru un muncitor necalificat care lucreaza in domeniul retelelor de telefonie, pe teren, in fiecare zi in alta locatie, uneori in alta localitate, pot sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de mobilitate a fost pana la 1.05.2022 o componenta ... svedac svedac Indemnizatia de mobilitate a fost pana la 1.05.2022 o componenta impozabilă a salariului. Din 01.05 ea se va calcula tot in salariu dar neimpozabil sau va fi ... (vezi toată discuția)