avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Depunere cerere onrc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Depunere cerere onrc

Buna ziua,

Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile registrului comerţului.(art.85 din Legea nr. 265/2022).?
Mentionez ca societatea are sediul social in Bucuresti si punct de lucru la Iasi.

Nu reusesc sa ma lamuresc si ma induce in eroare urmatoarea:
Cererea de înregistrare (semnată olograf sau cu semnătură electronică calificată), însoţită de documentele necesare înregistrării, se depune la ghişeu sau prin transmitere prin servicii de poştă/curierat sau prin mijloace electronice la oficiul registrului comerţului în a cărui rază teritorială este situat sediul social al acestora de către persoanele menţionate la art. 79-81 din Legea nr. 265/2022, personal sau prin împuternicit.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:57, 5 Ianuarie 2023
1. Se întocmește dosarul fizic și se depune direct la ghișeu.
2. Se întocmește dosarul fisic și se trimite prin curier la ORC, taxele se achita prin OP, lucrarea se primește prin poștă (eu așa fac).
3. Se înregistrează dosarul pe platforma pusă la dispoziție de ONRC (aici aveți nevoie de semnătură electronică).

Acestea ar fi cele 3 modalități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl pentru altcineva teodorailie teodorailie Pot ajuta un prieten sa isi infiinteze un SRL chiar daca eu nu sunt avocat sau reprezentant legal al acestuia? Intrebarea este daca eu persoana fizica pot ... (vezi toată discuția)
Declaratia beneficari reali -posta eurocontab eurocontab Pot trimite , prin curier plicul inchis cu declaratia de beneficiar reali semnata olograf de catre acestia, de la sediul firmei de conta catre registrul ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant 2009 marius2009 marius2009 va rog sa-mi spuneti care ar fi amenda pentru depunerea cu intarziere a Bilantului contabil pe 2009 la ORC? Se poate depune si prin posta? (vezi toată discuția)