avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL pentru altcineva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL pentru altcineva

Pot ajuta un prieten sa isi infiinteze un SRL chiar daca eu nu sunt avocat sau reprezentant legal al acestuia? Intrebarea este daca eu persoana fizica pot depune actele pentru acest prieten pe portalul onrc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 17 Iulie 2023
Cererea de înregistrare (semnată olograf sau cu semnătură electronică calificată), însoţită de documentele necesare înregistrării, se depune la ghişeu sau prin transmitere prin servicii de poştă/curierat sau prin mijloace electronice la oficiul registrului comerţului în a cărui rază teritorială este situat sediul social al acestora de către persoanele menţionate la art. 79-81 din Legea nr. 265/2022, personal sau prin împuternicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere onrc MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - locatie hdrrobert hdrrobert Salutare, locuiesc in Bucuresti si am un PFA facut in jud. Bacau. Vreau sa inchid PFA-ul. Pot sa il inchid direct in Bucuresti si sa ma scutesc de un drum sau ... (vezi toată discuția)
Angajator nou-ajutor elenazan elenazan Suntem asoociatie de proprietari,vrem sa intram in legalitate,adica pana acum administratorul si ingrijitorul lucrau pe baza de conventie,acum vrem sa le facem ... (vezi toată discuția)